Play áruház kicsit másképp Windowsra is


Az Android OS rendszert futtató készüléket használók előtt bizonyára jól ismert a Google Play Áruháza, ahol a telefonon, táblagépeken futtatható játékok és alkalmazások széles választéka tárul elénk. 

Ha szeretsz játszani, akkor érdemes kipróbálni és futtatni ezeket a programokat Windows alatt asztali PC-n, vagy laptopon. Igazán élvezetes, és érdekes.



Most ehhez szeretnénk egy kis segítséget nyújtani. Néhány egyszerű lépést, és kattintást követően ugyanúgy elérheted a Play áruházat laptopodról. 

Először is kapcsold be a gépet, és csatlakozz az internethez. :) 

Szükség lesz egy un. Android emulátorra. Ez a program fogja biztosítani azt, hogy Windows rendszer alatt futtathassuk az Androidra írt programokat. Jelen esetben mi a BlueStacks-ot ajánljuk. 

Az emulátort letölteni innen tudod: Bluestacks Emulátor letöltéséhez kattins ide! 

(Angol nyelvű oldal. Jobb felső sarokban található zöld ablakra kattinsunk "Download BlueStacks", majd mentsük a file-t.) 

A letöltést követően futtassuk a telepítő file-t. A telepítés néhány másodpercet vesz igénybe (a gép teljesítményétől függően). 

Az emulátor telepítésével végeztünk is. :) Az Asztalon találunk most egy BlueStacks elnevezésű ikont. Futtassuk! 

A program csatlakozik a világhálóra, illetve a Play Áruházhoz. Itt egy létező felhasználói fiók adatait kell megadnunk a regisztráció során. Valós gmail.com e-mail cím, és a hozzá tartozó jelszó szükségeltetik! Ez akár lehet az is, amit egyébként a telefonodon használsz, de akár egy másikkal is regisztrálhatsz.  

Regisztráció után a Play áruház elérhető pontosan ugyanúgy, mint bármely Android rendszerű telefonon.



Ezek után már csak le kell tölteni a kívánt játékot, programot, alkalmazást, majd telepíteni, és játszani ugyanúgy, mint egy telefonon. :) 

Az ingyenes (free) játékok, alkalmazások mellett itt ugyanúgy elérhetjük a fizetős (paid) alkalmazásokat is a bankkártya adatokat megadását, és fizetést követően. Ezt csak kellő körültekintés mellett használja bárki a felesleges költségek elkerülése érdekében. 

Jó szórakozást mindenkinek! :) 

Ha esetleg a telepítés során elakadsz, akkor írj egy levelet, és igyekszünk mihamarabb segíteni. Cserébe csak egy Like-ot, és egy megosztást kérünk...  ;) 

Facebook: @mobilboltsulysap

 










Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Adatlopás könnyedén...

Vigyázz!!! Emelt díjas SMS - áradat!

VWV - Veled weben vagyunk...